Üdvözöllek Szégyenfalván!

2021.08.06

A TikTok egy kínai videomegosztó közösségi hálózati szolgáltatás, amit 2012-ben alapított a pekingi székhelyű ByteDance cég. Rövid tánc-, szinkron-, komédia- és tehetségvideók készítésére szolgál. De arra is használják a kedves felhasználók? Nagy részben. Ebben a cikkben elvezetünk Titeket Szégenfalvára. A cikk végén kitüntetést is osztunk. Kezdjünk bele.

A Menő FM szerkesztősége beregisztrált a TikTokra a hetekben. Nagyon sok a rosszindulatú komment. E-mail-ben is zaklatták a Menő FM-et. Természetesen egy másik embernek kiadva magát (Varga Irén) egy full kamu e-mail címmel.  

Gyűjtöttünk pár kommentet ami megérdemli, hogy itt figyeljen, ebben a cikkben.


Persze ezek az illetők nincsenek tisztában az alapvető tisztelettel és fogalmakkal. Tisztázzuk!!!!:

Önkéntes: Nem kap fizetést, önkéntes egy helyen.

Online: Az interneten fogható NEM pedig frekvencián

Munka: Ezzel sok ember nincs tisztában mit jelent (el kéne gondolkodni ezen!)

Tisztelet: Neked jól esik amikor anyukádat, téged vagy egy családtagodat szidják? Nekünk sem! Akkor miért teszed?


Rádiónk a Fogyatékosságra és a Fiatalokra specializálódik, foglalkozik. Munkatársaink nagy része fogyatékossággal küzd. Hidd el nem attól leszel "faszagyerek" ha leírod egy videó alá, hogy "Nokik"

Na de persze az sem maradhat ki, hogy nyilvánosan valakit le faszfejezzünk!

GRATULÁLUNK! Elnyertétek a TikTok és az emberiség szégyene díjat! Fogadjátok nagyon sok szeretettel!                  (a kommentek nagy része még megtalálható TikTok oldalunkon!)

FRISSÍTVE!

Mi hittünk abban, hogy ha publikáljuk az eleve nyilvános, rosszindulatú és trágár valamint bunkó kommenteket, be fogják fejezni, ezek az említésre sem méltó emberek! Ez pontosan tartott 2 hétig. Amikor beléptünk TikTok fiókunkba ez fogadott minket:

Ha megengeded, kedves TikTok felhasználó, kijavítanálak egy picit! A Vezetőség tagjait IDE KATTINTVA megnézheted, Madarász Máté NEM a vezetőség tagja! Egyszer egy igen bölcs hölgy megmondta:

Na, most, hogy ha engem valaki nem szeret, megkérdezhetném te tökagyú, hogy akkor minek nézel? Mert számomra ez értelmezhetetlen, Tudod, nem szeretem, nem nézem! Ott a távkapcs, nyomok egyet, KÉSZ 

És ez a "sejpito, posze pattanasos tini" milyen szemét is tud lenni akivel kell. Ezt a cikket, itt befejezzük, viszont a TikTok oldalunkon folytatjuk és heti rendszerességgel pontozzuk ezeket a szégyen kommenteket. De nem gondolod "kedves" johnbull30, hogy milyen irónikus? Az emberiség legalja aki, se a nevét, sem pedig az arcát nem meri mutatni, az a cikk legaljára kerül? Gratulálok! Te vagy az emberiség majdnem legnagyobb szégyene!