Blog

 

Igen ám! A Jászai Mari-díjas Színésznő nagy örömmel mondott igent Márkus Máté felkérésére, hogy Ő is legyen részese a Menő FM történetének. Ez hatalmas megtiszteltetés, hiszen eddig csak interjúkban hallhattuk, ha mikrofonhoz ült. Mától azonban Rovatvezetőként társul Hozzánk, hiszen 14 órától a Bakelitben hallhatjuk Nusit, a Színész szemmel...

A Napokban a Menő FM műsorvezetője zsarolás áldozata lett! 1200 dollárt kértek, hogy ne tegyék ki a telefonja tartalmát és meztelen pornóvideóit, ami természetesen sosem létezett! Az e-mail itt olvasható: (MINDENKI FORDULJON RENDŐRSÉGHEZ, HA ZSAROLÁS ÁLDOZATA LESZ!)

2022.február 28.-tól, Menő Vekker Műsorunk 6.00-tól jelentkezik, tekintve fiatalabb, még iskolába járó hallgatóinkra. Madarász Máté és számtalan társ-műsorvezető érkezik Hozzánk/Hozzátok Hétfőtől-Péntekig!

51 éves korában meghalt Csollány Szilveszter olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász. A koronavírussal megfertőződött sportember novemberben került kórházba, majd miután állapota súlyosbodott, december elején lélegeztetőgépre került.
Csollány Szilveszter 1970. április 13-án született Sopronban. Tízévesen lett a Rába ETO sportolója, 1986-tól pedig...